Despre

de Cosmin Florea

Te salut și îți mulțumesc că ai intrat pe acest blog.

Așa cum bănuiești, în spatele acestui site se află un profesor de istorie care își practică meseria cu pasiune. Îmi place să le prezint elevilor faptele și procesele care s-au petrecut în trecut cu ajutorul izvoarelor istorice, fără a fi părtinitor.

Am creat acest site cu scopul de a oferi elevilor, colegilor din învățământ, dar și persoanelor pasionate de istorie, diverse materiale didactice concepute de mine. Materialele sunt concepute în funcție de nivelul elevilor.

Activitatea de pe site reflectă, într-o oarecare măsură, activitatea mea de la catedră și pot spune că mă ajută să identific punctele slabe în procesul de predare-evaluare.

Articolele de istorie românească și universală vin în completarea lecțiilor de istorie și sunt însoțite întotdeauna de recomandări bibliografice.

Sper că găsiți în acest site o resursă utilă pentru dvs. în activitatea pe care o desfășurați la clasă.

Înainte de a utiliza site-ul, vă îndemn să citiți termenii și condițiile.

Dacă aveți idei de îmbunătățire a site-ului, vă rog să mi le transmiteți la adresa profu@oradeistorie.ro

Dacă apreciați munca mea, vă invit să mă urmăriți și pe facebook, la adresa https://www.facebook.com/oraistorie

Cu stimă,

Profu’ de istorie


Notă: materialele apar în funcție de timpul liber pe care îl am la dispoziție.
Notă 2: acest site nu este finanțat de nicio instituție, fiind un proiect personal. Dacă doriți să contribuiți cu materiale, vă rog să mă contactați prin mail la adresa profu@oradeistorie.ro

Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Accept Doresc să mă informez.

error: Vă rugăm să respectați drepturile de autor.