Termene și condiții

Ultima actualizare: 25 septembrie 2022

Politica de utilizare a site-ului

Prin vizitarea și utilizarea site-ului oradeistorie.ro, vizitatorii sunt de acord cu termenele și condițiile aplicabile. În caz contrar, vă rugăm să nu utilizați și să nu vizitați site-ul de față.

Administratorul oradeistorie.ro își rezervă dreptul de a modifica termenele și condițiile în orice moment, fără a fi necesară notificarea prealabilă a vizitatorilor. Prin urmare, vă invităm să revedeți periodic această secțiune.

Articolele de pe site pot fi descărcate și utilizate doar în scop didactic. Articolele pot fi republicate pe alte site-uri în limita a 200 de cuvinte, fiind necesară menționarea sursei cu link activ.


Politica comentariilor

Pentru comentarii este necesar să folosiți numele real sau un pseudonim.

Adresele de e-mail trebuie să fie valide, fiind necesare pentru comentarii. Ele nu vor fi făcute publice pe site.

Comentariile indecente și care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi respinse.

Link-urile care au legătură cu subiectul tratat sunt binevenite în comentarii.

Ne rezervăm dreptul de a edita, șterge sau marca ca spam comentariile care încalcă regulile acestui site.


Drepturile de autor

Administratorul oradeistorie.ro respectă drepturile de proprietate intelectuală. În cazul în care un comentariu, un articol, o imagine sau un video încalcă drepturile de autor, vă rugăm să ne semnalați acest lucru printr-un e-mail la adresa profu@oradeistorie.ro și vom șterge conținutul respectiv fără notificarea prealabilă a autorului / vizitatorului.

Administratorul oradeistorie.ro nu își asumă răspunderea pentru conținutul și comentariile publicate de vizitatori. Autorii sunt unicii responsabili pentru conținutul ridicat (texte, imagini, video-uri).

Prin postarea unui comentariu / trimiterea unui articol spre publicare, declarați că sunteți de acord cu termenele și condițiile actuale.


Politica link-urilor externe

Site-ul oradeistorie.ro conține link-uri care fac trimiteri către alte site-uri, pentru ale căror practici de confidențialitate și tematică nu suntem responsabili.

Site-urile spre care facem trimitere nu se află în administrarea noastră și nu ne asumăm răspunderea pentru conținutul afișat de acestea sau eventualele consecințe ale accesării acestora de către utilizatorii noștri.


Politica link-urilor de afiliere

Vă aducem la cunoștință că printre legăturile externe pe care le veți găsi pe site-ul oradeistorie.ro, se numără și link-urile de afiliere. Prin intermediul acestora, putem primi comisioane din vânzarea produselor prezentate pe site-urile la care facem trimitere.

Aceste costuri sunt suportate de vânzătorii produselor respective și nu implică nicio cheltuială din partea dvs..


Dacă aveți întrebări cu privire la această politică, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa profu@oradeistorie.ro sau la numărul de telefon 0735.657.625.

    Clubul de istorie
    Trimitem periodic un e-mail cu cele mai noi articole celor 2968 de membri. Alăturați-vă și dvs. clubului de istorie!