Termene și condiții

Sprijină acest proiect
Dragă cititorule, Acest site este o inițiativă privată. Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce mai departe acest proiect. Îl poți susține prin donații, prin intermediul platformelor de mai jos. Orice ajutor este binevenit. Îți mulțumim în avans!

Politica de utilizare a site-ului

Prin utilizarea și vizitarea site-ului oradeistorie.ro, vizitatorii sunt de acord cu termenele și condițiile aplicabile. În caz contrar, vă rugăm să nu utilizați și să nu vizitați site-ul de față.

Administratorul oradeistorie.ro are dreptul de a modifica termenele și condițiile în orice moment, fără a fi necesară notificarea prealabilă a vizitatorilor. Așadar, vă invităm să revedeți periodic această secțiune.

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală. Prin urmare, dacă o postare sau un comentariu încalcă aceste drepturi, administratorul site-ului va șterge conținutul respectiv fără notificarea prealabilă a autorului / vizitatorului.

Articolele de pe site pot fi descărcate și folosite doar în scop didactic.

Republicarea articolelor pe diferite site-uri fără menționarea sursei (cu link activ) este interzisă, excepție făcând hărțile și articolele citate, unde sunt menționate sursele.
Politica comentariilor

Pentru comentarii puteți folosi numele real sau un pseudonim.

Adresele de mail trebuie să fie valide, ele fiind necesare pentru comentarii. Acestea nu sunt făcute publice pe site.

Comentariile indecente vor fi respinse.

Link-urile care au legătură cu subiectul tratat sunt binevenite în comentarii.

Ne rezervăm dreptul de a edita, șterge sau marca ca spam comentariile care încalcă regulile acestui site.

Administratorul oradeistorie.ro nu are niciun fel de responsabilitate pentru conținutul și comentariile postate de vizitatori. Autorii sunt unicii responsabili pentru conținutul ridicat (filme, fotografii, texte etc.).

Prin postarea unui comentariu pe acest site declarați că sunteți de acord cu termenele și condițiile actuale.
Politica link-urilor externe

Ora de Istorie conține link-uri care fac trimitere către alte site-uri, pentru ale căror practici de confidențialitate și tematică nu suntem responsabili. Site-urile spre care facem trimitere nu se află în administrarea noastră și nu ne asumăm răspunderea pentru conținutul afișat de acestea sau eventualele consecințe ale accesării acestora de către utilizatorii Ora de Istorie.
Politica link-urilor de afiliere

Printre legăturile externe pe care le veți găsi pe acest site, se numără și link-urile de afiliere. Prin intermediul acestora, putem primi comisioane din vânzarea produselor prezentate pe site-urile la care facem trimitere. Aceste costuri sunt suportate de vânzătorii produselor respective și nu implică nici o cheltuială suplimentară din partea dvs..
Politica anunțurilor publicitare

Putem folosi serviciile unor companii de publicitate terțe pentru a difuza anunțuri atunci când utilizatorii accesează site-ul. Aceste companii pot utiliza informații despre vizitele dvs. pe Ora de Istorie și alte site-uri accesate de dvs. cu scopul de a furniza reclame la bunuri și servicii care vă interesează. Aceste informații nu conțin numele, adresa fizică, adresa de e-mail sau numărul de telefon.
Dacă aveți întrebări cu privire la această politică, ne puteți contacta la adresa profu@oradeistorie.ro sau prin intermediul formularului de contact.

Cărți de istorie
error: Vă rugăm să respectați drepturile de autor.