Feedback

Dacă tot ai ajuns aici, ne-am bucura dacă ne-ai scrie câteva rânduri ca să știm ce ți-a plăcut la acest site sau cum am putea să-l îmbunătățim. Un singur lucru te rugăm, să fii sincer! Feedback-urile pozitive ne stimulează, iar cele negative ne ajută să ne îmbunătățim activitatea.

21 comentarii

 1. Felicitări, nu folosesc de mult materialele voastre, dar ( sincer) mi se par bine structurate, cu imagini relevante pentru tema respectivă!! Succes și mulțumesc.

 2. Va multumesc pentru informatiile cuprinse in proiectul didactic referitor la cultura arheologica Monteoru. Am predat istoria la Parscov 40 de ani si am avut sansa, cu ajutorul specialistilor si al elevilor, sa gasim in zona noastra urme ale locuirii umane din ultimile 4 milenii. Astfel am adus in atentia cercetatorilor o asezare Monteoru pe o terasa aflata pe malul stang al paraului Balaneasa.

 3. La 73 vreau sa-mi ajut nepoata de 5 ani pentru clasa zero. Am vrut sa vad daca gasesc ceva inspiratie. Voi „fura” imaginea din fata grotei. Sa-i arat de unde am cam inceput aritmetica – surcelele pe rol de „socotitor”.
  Ce m-a determinat insa sa va scriu, este aprecierea pentru optiunea de a si refuza app-urile !
  Ca fost number one prin ’70-’90 consider ca din prostie/incultura multi folosesc doar optiunile de acceptare totala sau partiala.
  App-urile sunt bagajele pe care „neamurile” le lasa in hol (citeste calculator), cand vin in „vizita”. La un site e si mai grav – se blocheaza parte din memorie si implicit scade si viteza de lucru. Si asa stapanii cotrobaie permanent si ne taie viteza de lucru.
  Apoi de ce sa lasi un bagaj daca adesea nu te mai intereseaza site-ul?! Ca sa faca bani cei ce ne supravegheaza si chiar dirijeaza activitatile pe NET? Sunt multe de spus dar nu este locul.
  Oricum, tuturor celor care fac ceva pentru altii, daca nu le dam o mana de ajutor cel putin sa le apreciem munca! Azi, cand banul dicteaza si nu placerea de a trai, muncind la superlativ.

 4. FELICITARI pentru lectiile foarte frumos structurate, clare, concise, fara erori de redactare si de un real ajutor elevilor care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat! In calitate de parinte al unui astfel de elev, va multumesc!

 5. Nu merg folosite lectiile de la clasa a IX-a. Am nevoie de lectiile de la capitolul ISLAMUL SI EUROPA. Va rog sa remediati problema.

  1. Bună ziua,

   Lecțiile de la clasa a IX-a vor fi realizate după ce va intra în vigoare noua programă școlară.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de mail nu va fi publicată.
Prin postarea acestui comentariu declari că ai citit și ești de acord cu termenele și condițiile acestui site.

CLUBUL DE ISTORIE
Trimitem periodic un e-mail cu cele mai noi articole celor 840 de membri. Abonează-te și tu!
error: Vă rugăm să respectați drepturile de autor.