Feedback

Dacă tot ați ajuns aici, ne-am bucura dacă ne-ați scrie câteva rânduri ca să știm ce v-a plăcut la acest site sau cum am putea să-l îmbunătățim. Un singur lucru vă rugăm, să fiți sincer! Feedbackurile pozitive ne stimulează, iar cele negative ne ajută să ne îmbunătățim activitatea.

44 comentarii

 1. Felicitări, nu folosesc de mult materialele voastre, dar (sincer) mi se par bine structurate, cu imagini relevante pentru tema respectivă!! Succes și mulțumesc.

  1. Acest site chiar este util! Mie mi se pare o idee geniala, online si mai ales toate lectile de care ai nevoie! Sunt chiar si explicatii, pentru cuvant cu cuvant, dar si poze. Nimic negativ.

 2. Va multumesc pentru informatiile cuprinse in proiectul didactic referitor la cultura arheologica Monteoru. Am predat istoria la Parscov 40 de ani si am avut sansa, cu ajutorul specialistilor si al elevilor, sa gasim in zona noastra urme ale locuirii umane din ultimile 4 milenii. Astfel am adus in atentia cercetatorilor o asezare Monteoru pe o terasa aflata pe malul stang al paraului Balaneasa.

 3. La 73 vreau sa-mi ajut nepoata de 5 ani pentru clasa zero. Am vrut sa vad daca gasesc ceva inspiratie. Voi „fura” imaginea din fata grotei. Sa-i arat de unde am cam inceput aritmetica – surcelele pe rol de „socotitor”.
  Ce m-a determinat insa sa va scriu, este aprecierea pentru optiunea de a si refuza app-urile !
  Ca fost number one prin ’70-’90 consider ca din prostie/incultura multi folosesc doar optiunile de acceptare totala sau partiala.
  App-urile sunt bagajele pe care „neamurile” le lasa in hol (citeste calculator), cand vin in „vizita”. La un site e si mai grav – se blocheaza parte din memorie si implicit scade si viteza de lucru. Si asa stapanii cotrobaie permanent si ne taie viteza de lucru.
  Apoi de ce sa lasi un bagaj daca adesea nu te mai intereseaza site-ul?! Ca sa faca bani cei ce ne supravegheaza si chiar dirijeaza activitatile pe NET? Sunt multe de spus dar nu este locul.
  Oricum, tuturor celor care fac ceva pentru altii, daca nu le dam o mana de ajutor cel putin sa le apreciem munca! Azi, cand banul dicteaza si nu placerea de a trai, muncind la superlativ.

 4. FELICITARI pentru lectiile foarte frumos structurate, clare, concise, fara erori de redactare si de un real ajutor elevilor care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat! In calitate de parinte al unui astfel de elev, va multumesc!

 5. Nu merg folosite lectiile de la clasa a IX-a. Am nevoie de lectiile de la capitolul ISLAMUL SI EUROPA. Va rog sa remediati problema.

  1. Bună ziua,

   Lecțiile de la clasa a IX-a vor fi realizate după ce va intra în vigoare noua programă școlară.

 6. La studiul de caz William Shakespeare s -a strecurat o greșeală: 1616 este anul când a murit acesta, nu când s-a născut. Mulțumesc! O zi frumoasă!

 7. Vreau sa va multumesc mult pentru munca depusa in acest site. Temele sunt foarte bine structurate si continutul este unul usor de inteles, chiar si pentru mine care nu ma pasioneaza atat de tare istoria, insa am bacul anul acesta si acest site imi este de mare ajutor. Keep up the good work, faceti foarte bine ceea ce faceti, sunt sigura ca sunt si alte persoane in situatia mea si va sunt recunoscatori, asa ca mine de altfel. Succes in continuare!

  1. Bună seara,

   Unele cerințe au fost rezolvate, însă sunt puține. Dacă aveți vreo neclaritate, nu ezitați să lăsați un comentariu.

 8. Multumesc! Materialele sunt bine structurate si prezentate. Adăugati imagini, hărți, semnalați cărti despre fenomenul holocaustului, istoria evreilor, etc.

 9. Materiale bine structurate. Chiar acum m-am uitat pe unele. Am si eu materiale realizate chiar de mine, dar mă ajută și acestea!
  Mulțumim! Mi-ar face plăcere să colaborăm.

 10. Este o schiță clară, sintetică și foarte acurată din punctul de vedere al informației științifice. Vocabularul elegant, precis și accesibil o face foarte prietenoasă!

 11. Sunt studenta in anul 2 la Istorie. Materialul este foarte bine prezentat, clar, concis, are schitate evenimentele importante cuprinse intr-un material de nota 10 +! Va multumesc foarte mult!

 12. Lecțiile sunt de mare ajutor cu un conținut explicat într-un mod ușor de înțeles. Mulțumim pentru materialele gratuite!!! Dar, va rog, daca ați putea face posibilă accesarea conținutului unor lecții!

  1. Bună seara,

   Dacă nu puteți accesa o anumită lecție înseamnă că ea nu a fost încă realizată. Dacă aveți întrebări vis-a-vis de un anumit subiect, vă rog să lăsați un comentariu sau să ne contactați prin e-mail la adresa profu@oradeistorie.ro

   Toate cele bune!

 13. Bună ziua,

  Mă ajută mult materialele dv. în predare. M-aș bucura însă mai mult dacă filmele istorice de pe youtube ar fi traduse în românește! Mult spor în continuare și inspirație!

  1. Bună seara,

   Vă mulțumim pentru feedback! Filmulețele la care faceți referire nu sunt realizate de noi.

Adăugați un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de mail nu va fi publicată.
Prin postarea acestui comentariu declarați că ați citit și sunteți de acord cu termenele și condițiile acestui site.

Clubul de istorie
Trimitem periodic un e-mail cu cele mai noi articole celor 2458 de membri. Alăturați-vă și dvs. clubului de istorie!